Ціни на послуги адвоката

Детальну платну консультацію Ви можете отримати записавшись за тел. 063-124-51-04 ДЕТАЛІ

Кожного, хто звертається за послугами адвоката цікавлять ціни на юридичні послуги.

На ринку адвокатських послуг можна знайти ціни на юридичні послуги майже безкоштовні, а можна знайти юридичні послуги значно високі.

Низькі ціни на юридичні послуги або взагалі надання послуг безкоштовно свідчить про відсутність досвіду в адвоката або низьку кваліфікацію адвоката по тій чи іншій категорії справ.

Юридичні послуги хорошого адвоката будуть коштувати грошей, але воно того варто, адже у вартість хорошого адвоката входить не лише надання юридичної консультації чи надання юридичних послуг, а й вартість його багаторічного навчання, практики та набуття досвіду, що вплине на результат розгляду вашої справи.

Разом з цим ціни на послуги адвоката повинні бути співмірними із: складністю справи та виконаних адвокатом робіт (наданих послуг); часом, витраченим адвокатом на виконання відповідних робіт (надання послуг); обсягом наданих адвокатом послуг та виконаних робіт; ціною позову та значенням справи для сторони.

Види оплати юридичних послуг:

фіксована сума в місяць – чітка визначена ціна на юридичні послуги до винесення судом рішення;

погодинна ставка за юридичні послуги – залежить від кількості годин витрачених на надання послуги;

змішаний вид оплати юридичних послуг – визначена ціна на юридичні послуги + процент від стягнутої суми боргу;

оплата за результат – оплата при досягненні успіху у справі;

гонорар за виграну справу – додаткова оплати винагороди при досягненні успіху у справі;

абонентське обслуговування – обслуговування на постійній основі, при якому визначається комплекс надання юридичних послуг і час на надання послуг;

Конкретно обговорюються ціна на послуги адвоката лише після ретельного вивчення вашої проблеми, детального ознайомлення з наявними у вас документами.

Якщо адвокат наперед називає низьку ціну юридичних послуг, детально не з’ясувавши суть вашої проблеми, краще оминіть його.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

45 переглядів