Як вибрати адвоката?

Майже кожний потрапляв у життєві обставини, які змушували звертатися за юридичною консультацією та юридичними послугами до адвоката. І кожний задумувався «як обрати хорошого адвоката»?

Отже, в даній статті хочу дати вам основні поради щодо обрання професійного адвоката.

По-перше, переконайтесь, чи це дійсно адвокат. Це можна через інтернет в Єдиному реєстрі адвокатів Україні.

По-друге, потрібно ознайомитись з відгуками про адвоката, що залишили про нього клієнти. Зазвичай в хорошого адвоката повинен бути сайт з інформацією про адвоката, його послугами, цінами, контактами, відгуками.

По-третє, зверніть увагу, чи має адвокат досвід у веденні подібних вам справ.

По-четверте, зверніть увагу чи має адвокат офіс для прийому клієнтів.

По-п’яте, зверніть увагу як консультує вас адвокат. Перед тим, як почати вас консультувати, адвокат повинен уважно вислухати вашу проблему, уточнить деталі проблеми, при наявності документів ознайомитись з ними, а вже потім повинен вас консультувати. Важливо, щоб консультація була вам зрозумілою.

По-шосте, не раджу заощаджувати по послугах адвоката, неякісна робота такого адвоката в кінцевому результаті обійдеться вам значно дорожче.

По-сьоме, ціну на юридичні послуги адвокат повинен обгрунтувать. Адвокат повинен пояснити вам, які послуги будуть входить в цю ціну.

По-восьме, не зв’язуйтеся з адвокатом, який при першій зустрічі гарантує вам стовідсотковий результат. Адже він вислухав лише ваше бачення стосовно вашої проблеми, але він не знає обґрунтування та доводи ваших опонентів, ставлення судді до вашої справи.

По-дев’яте, звертайте увагу на умови договору, який дає вам для підпису адвокат, вони повинні бути чіткі і зрозумілі. Якщо умови договору надруковано дуже дрібним шрифтом на декілька листів, то це повинно вас також насторожити.

Бажаю вам вибрати хорошого адвоката та успіхів у ваших справах!

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

40 переглядів